Een ‘People Make The Difference’ afscheid

Op deze laatste dag van de maand kijk ik terug op twee jaar PMtD. Afgelopen woensdag kwamen we nog één keer met zijn allen bij elkaar, in Hendrik Ido Ambacht, om herinneringen te delen en naar de toekomst te kijken.

pmtd-afscheid 2Het was een avond vol met dubbele gevoelens: zoals altijd heel gezellig met elkaar en tegelijkertijd het besef dat dit hoogstwaarschijnlijk de laatste keer is dat ‘the gang’ samen komt. Het moment om terug te denken aan alle successen, maar tegelijkertijd ook de teleurstelling van ons besluit te stoppen. Het loslaten van een woelige periode, maar daartegenover voor iedereen een stap in het onbekende.

Het was een echte ‘People Make The Difference’ afscheid met naast alle gezelligheid ook mooie woorden van de aanwezige partners en tot slot het uitdelen van een alleszeggend souvenir.

Ik wil alle PMtD-ers bedanken voor de mooie tijd die ik heb mogen meemaken met jullie en alles wat ik van jullie heb kunnen leren. Ook mijn dank aan alle klanten en partners die PMtD mogelijk maakte.Geef een reactie