Druk… druk… druk…

Ik denk dat ik niet de enige bent die wel eens het gevoel heeft niet toe te komen aan de dingen die op de altijd maar groeiende wensenlijst staat.

De zomermaanden die enerzijds in het teken stonden van de opstart van mijn bedrijf, stonden (in de planning) ook het teken van de opstart van een aantal leuke initatieven. Immers het zou komkommertijd zijn, waardoor ik zeeën van tijd zou hebben, toch? Niet minder bleek waar te zijn en de zomermaanden heb ik vervolgens zwetend doorlopen 😉

Maar je zult me niet horen klagen over de leuke opdrachten waar ik mij in heb mogen vastbijten, of de eerste stappen die ik voor een aantal initiatieven wel heb kunnen zetten… Immers we praten hier eigenlijk over een luxe probleem.

Inmiddels heb ik mijn plannen, verwachtingen en ambities ietswat bijgesteld om zo een meer realistischere planning na te streven. Vanaf deze maand staan er weer leuke, energieke en spannende items op de agenda. Voldoende om vanaf deze maand ook weer geregeld updates en blogjes te kunnen schrijven.

Het eerste puntje van mijn planning heb ik in iedergeval gehaald: een kleine update op mijn website plaatsen 😉