Diensten

Ik acteer op het raakvlak van online technologieën en gedrag en houding van mensen binnen communities.

Voor jouw medewerkers is het van belang dat er voldoende middelen aanwezig zijn. Dat ze interacties met klanten, collega’s en netwerkpartners soepel kunnen uitvoeren en dat ze eenvoudig vinden wie ze waarvoor moeten hebben. Een sociaal intranet is de katalysator voor kennisdeling, samenwerking en verbinding.

Samenwerken aan.

Pakketselectie

Ben je op zoek naar een nieuwe manier van samenwerken en communicatie? Wil je dat medewerkers weten wat er speelt en actief bijdragen aan het bedrijfsresultaat?

lees verder
Implementatie

Is er een behoefte binnen jouw organisatie om informatie en kennis efficiënter te verspreiden tussen de verschillende organisatieonderdelen?

lees verder
Activatie

Tijdens een activatie wordt het gebruik van het platform met behulp van workshops, gerichte acties en community management verder gestimuleerd.

lees verder

Wie is Guido Pater.

Ik ben een energieke, ondernemende en creatieve denker met een pragmatische aanpak. Door de combinatie van een technische achtergrond en goed kunnen luisteren ben ik in staat het probleem van een klant snel te analyseren en een oplossing te formuleren. Ook weet ik, door jarenlange ervaring in de uitvoer van projecten, deze oplossing vervolgens efficiënt en doelgericht te implementeren.

Ik focus mij op sociaal intranet en community gebaseerd samenwerken. Dit doe ik o.a. binnen de industrie, nutsbedrijven en zorg. Ik haal mijn energie uit het begeleiden van bedrijven bij de implementatie & activatie van oplossingen die daadwerkelijk het verschil maken!

Een keertje koffie drinken?